به گزارش مرکز خبر حوزه ، حجتالاسلام عقیل محمدیان در حاشيه بازدید از نمايشگاه طليعه ظهور با اشاره به وجود موسیقیها و نمادهای شیطان پرستی در جامعه، گفت: باید در قدم نخست این نمادها جمعآوری شود.
وی یادآور شد: این نمادها به عنوان مقدمه رواج بیشتر این فرقه انحرافی است که به تدریج و به صورت ناخودآگاه در ذهن و روحیه جوان تاثیر میگذارد.
این محقق و پژوهشگر حوزوی، استفادهکنندگان از این نمادها را سیاهي لشكرهای این فرقه دانسته و اظهار داشت: با وجود اين که این افراد اطلاعی از ماهیت این فرقه ندارند، ولي از نظر آنان هممسلک دیگر شیطانپرستان شمارش و محسوب میشوند.
حجتالاسلام محمدیان بیان داشت: این نمادها در قالب گردنبد، گوشواره و دستبند در سطح جامعه دیده میشود و اگر جمعآوري نشوند، به آرامی قبح استفاده از آنها شکسته ميشود و به تدریج به سمت واقعگرایی در این فرقه پیش میرود.
وی تاکید کرد: این وسایل تزئینی یکی از روشهای نفوذ شیطان پرستان در جوامع هستند که در ادامه میتوان به دو روش دیگر نوع آرایش و موسیقی متال آنان اشاره کرد.
حجتالاسلام محمدیان در توضيح بيشتر اين دو روشها، گفت: در گذشته نوع آرایش مرسوم در میان بانوان رنگهای روشن بود؛ در حالی که در این فرقه زنان و مردان خود را با رنگهای کبود و تیره و موهای خود را به صورت خاص و رو به بالا آرایش میکنند.
این محقق و پژوهشگر حوزوی تصریح کرد: این رنگها نماد پلیدی و شرارت است که گویای ارجحیت سیاهی و پلیدی نسبت به روشنی و خوبی از دیدگاه شیطان پرستان است.
وی تاکید کرد: با شرارت محوری در این فرقه، اتحاد جامعه از بین رفته و افراد نیکوکار طرد شده و شرارت به عنوان پایه در این فرقه مطرح است.
اين پژوهشگرحوزوی، موسیقی را سومین راه نفوذ شیطان پرستان در جوامع ذکر کرد و افزود: موسیقیهای راک و متال از سالهای 2005 شدت بیشتری گرفت که عمده محتوای این نوع موسیقی مرگ و کشتن خدا، پدر و مادر و در نهایت خود فرد است.
حجتالاسلام محمدیان افزود: این نوع موسیقی حتی برای کسانی که متن آن را درک نمیکنند نیز مخرب است چراکه به تدریج در ذهن فرد جای گرفته و این نوع تفکرات را به او القا میکند.
براساس گزارش ستاد خبري جشنواره طليعه ظهور، وی پیامد اصلی این موسیقی و این فرقه را پوچگرایی، تخریب شخصیتی، بیهدفی و در نهایت خودکشی فرد ذکر کرد.